„Моят любим педиатър“ се казва д-р Гергинова и д-р Беличева

„Моят любим педиатър“ се казва д-р Гергинова и д-р Беличева
21 Ноември 2016 г.
Д-р Валентина Гергинова е Началник Неонатологично отделение в МБАЛ „Вита“, а д-р Невяна Беличева е педиатър в ДКЦ „Вита“. И двете специалистки са отличени от българските майки в конкурса „Моят любим педиатър“ на сп. Здраво дете.

Конкурсът „Моят любим педиатър“ е инициатива, която се стреми да стимулира признателността на родителите и да покаже уважението към работата на лекаря с най-малките пациенти. „Всички родители го знаем – педиатърът е един от най-важните хора в живота не само на детето, но и на цялото семейство. Той е човекът, на когото поверяваме здравето на децата си. Ето защо думи като „уважение“, „доверие“, „благодарност“ и дори „обич“ са ключови в тази връзка…“, разясни Наталия Кирилова от сп. Здраво дете.

При своето награждаване д-р Гергинова сподели, че се чувства поласкана. „Изключително ме трогва и развълнува, дори не съм си помисляла, че ще се случи. Просто се старая да давам най-доброто от себе си… Смятам, че в България има много достойни неонатолози и педиатри и че аз съм сред тях!“ Цялото интервю на д-р Гергинова може да прочетете тук.

Д-р Беличева също не скри вълнението си: „Признанието „Моят любим педиатър“ ме мотивира да влагам усърдие в работата си!“. Цялото интервю на д-р Беличева може да прочетете тук.

Грамотите и мечетата вече радват малките пациенти в детския кабинет в ДКЦ „Вита“.

Свързани материали:
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

5455
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори