НОВИ пакети Женска консултация

НОВИ пакети Женска консултация
04 Април 2018 г.
Основен пакет ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ - 590 лв. Вижте какво включва
Разширен пакет ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ -    890 лв. Вижте какво включва
Лукс пакет ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ - 990 лв. Вижте какво включва

ВАЖНО: Пакетите са фиксирани, включват конкретни изследвания и не могат да бъдат променяни/заменяни с други. Всички други изследвания, прегледи и манипулации, неупоменати в пакета, се заплащат допълнително с 10% отстъпка от цените в официалния ценоразпис..

Какво представлява женската консултация?
В женската консултация последователно се проследява бременността на жената от момента на регистрация до нейния завършек, както и първите 40 дни след раждането. Проследяването се състои от поредица прегледи, соматични и лабораторни изследвания, които не са разпределени равномерно през целия период на бременността, а честотата им варира в зависимост от напредването на бременността и състоянието на бъдещата майка.

Как протича?
При първоначалното регистриране на бременност в болница „Вита” се прави цялостен и обстоен преглед на жената. Той включва ехография, измерване на таза, телесното тегло и лабораторни изследвания, в които задължително трябва да бъде включено изследване на кръвна захар и уреята. Не се пропуска и задължителното регистриране на кръвната група. Ако всичко е в границите на нормата и бъдещата майка е в първия триместър на бременността, следващата визита на пациентката се планира след 1 месец.

През второто тримесечие на бременността посещенията в женската консултация се планират през 4 седмици.

По време на последното тримесечие на бременността посещенията в женската консултация зачестяват, като бъдещата майка се подлага на цялостни лабораторни изследвания, стриктно изследване на кръвното налягане, проследява се за наличие на оттоци по крайниците и за белтък в урината.
През последния триместър от бременността наблюдаващият лекар прави цялостна преценка на състоянието на жената - съотношението на размерите на плода спрямо таза и евентуално подготовка за начина на раждане. Анализират се предишните бременности и раждания. Ако се налага раждане по оперативен път (цезарово сечение), това трябва да е ясно 2 седмици преди термина за раждане, за да може по-лесно и спокойно да се планира оперативната намеса.


}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

5455
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори