Дерматолозите на ДКЦ „Вита“ срещу рака на кожата - НЯМА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ

Дерматолозите на ДКЦ „Вита“ срещу рака на кожата - НЯМА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ
22 Май 2017 г.
Безплатни прегледи на пациенти с бенки и пигментни петна - - НЯМА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ
 
Дерматолозите на Диагностично-консултативен център „Вита“ ще се включат в кампанията "Станете Skin checker - спасете кожата си". Кампанията е ориентирана към ранното диагностициране на кожен рак и консултиране за правилно излагане на слънце.

„Статистиката показва, че 1/3 от всички видове рак са рак на кожата. Същевременно 90% от случаите на кожен рак са лечими, ако бъдат открити навреме. Затова и тази година ще подкрепим кампанията,“ разясни д-р Надя Тошева, специалист-дерматолог в ДКЦ „Вита“ с опит над 20 г.
Да проверим навреме бенките си при специалист, съветва и д-р Ангел Митев, дерматовенеролог в ДКЦ „Вита“.

Целта на глобалната инициатива "Станете Skin checker“ на дерматологичната компания La Roche-Posay е да насърчи хората по цял свят да посещават редовно специалист по кожни болести и да проверяват кожата си, както и кожата на своите близки, за превенция на кожния рак.

Може да запишете час за безплатен преглед при специалист-дерматолог при БЕНКИ и ПИГМЕНТНИ ПЕТНА в следните приемни часове:
01.06/ 08.06/ 15.06/ 22.06/ 29.06 - четвъртък:
10:00 - 11:00 ч. - д-р Ангел Митев
15:00 - 16:00 ч. - д-р Надя Тошева

Задължително записване на часове на тел: 02 943 43 98. Пациенти без предварително записани часове няма да бъдат преглеждани. Кампанията се провежда в ДКЦ „Вита“, София, ул. Драговица №9, к-т №6, ет. 1 (Дерматология).


}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

5661
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори