Мартенички за всеки пациент на ВИТА

Мартенички за всеки пациент на ВИТА
01 Март 2018 г.
Вита подкрепя труда на майките от Оле Мале за поредна година

Българската Многопрофилна болница за активно лечение и Диагностично-консултативен център "Вита" посреща Баба Марта с подарък-мартеница за всеки пациент. Мартениците и тази година са закупени от майките, част от кампанията на Оле Мале! и Майко мила по проект "Търся втора работа".
"И тази година болница Вита показва уважението си към труда на българските майки. Желая здраве на всички! Честита Баба Марта!," поздрави д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ "Вита".

От първи март всеки пациент, който премине през регистратурата на ВИТА База 2, ще получи мартеничка,създадена от майките от Оле Мале.

За Оле Мале
"Целта на проекта Оле Мале е да осигури на майките на деца с увреждания финансова независимост, но също така и подкрепа, утеха, възможност да споделят и да се почувстват пълноценни хора. Предполагаме сте наясно, че децата им зависят изцяло от тяхната пълна отдаденост, която в повечето случаи изисква тези жени да напуснат досегашните си работни места.
Най-важното за нас е да уточним, че те не искат подаяния, а възможност да работят, което допринася за това да осигуряват по-спокоен и качествен живот на своите деца. Точно това е нашата кауза – да дадем платформа на тези силни жени да покажат красивите продукти, които изработват със собствените си ръце, с много и любов и внимание. Можете да намерите повече информация за проекта, а и да разгледате страхотните ни изделия на сайта на Оле Мале – www.olemale.bg. Помогнете на родителите на деца с увреждания да работят и да водят достоен и смислен живот!"

Свързани материали:
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

5661
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори