МБАЛ И ДКЦ „Вита" изразява безпрекословната си подкрепа към д-р Албена Гагова и към целия екип на САГБАЛ „Шейново“

МБАЛ И ДКЦ „Вита
04 Юли 2017 г.
„Всеки един от нас - лекарите, е положил клетва да даде максимума от себе си, за да се погрижи за здравето на пациента. Често пренебрегваме себе си и нуждата от почивка, за да бъдем на разположение. Това важи особено за АГ специалистите, които са на разположение на бъдещите майки 24 часа в денонощието.  Нека всеки пациент се замисли дали би могъл да отговаря за друг човешки живот ежедневно, ежечасно. Ние осъзнаваме огромната отговорност, която носим. Огромната подкрепа, която даваме.
Побоят над д-р Албена Гагова, всепризнат АГ-специалист и уважаван лекар, няма оправдание. Агресия над лице, което се грижи за живота на друг човек, често и двама, е недопустима и заслужава сурово законово наказание.  
Целият екип на МБАЛ И ДКЦ „Вита“ – лекари, сестри, акушери и административен персонал, изразяваме безпрекословната си подкрепа към д-р Албена Гагова и към целия екип на САГБАЛ „Шейново“. Заставаме зад БЛС и ще подкрепим нужните мерки от законовия интрументариум, за да се сложи край на това грубо и неоправдано отношение към всички медицински лица. Желаем на д-р Гагова кураж и бързо възстановяване.“

Декларация от д-р Тихомир Савчев, акушер-гинеколог, управител на МБАЛ „Вита“, изпратена до МЗ, БЛС и САГБАЛ „Шейново“.

}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

5661
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори