ПРОМОЦИЯ! Уголемяване на гърдите с импланти + консултации

ПРОМОЦИЯ! Уголемяване на гърдите с импланти + консултации
27 Ноември 2018 г.
Изваяни форми само за 4999 лв.! Уголемяване на гърдите с импланти + консултации + всички необходими предоперативни изследвания с цели 25% намаление в болница ВИТА! 


  Специалистите в Отделението по пластична, реконструктивна и естетична хирургия в Болница ВИТА имат специално предложение към всички дами. Вече не е нужно да се притеснявате от размера на бюста си, да носите push up сутиени и да избягвате събличането по бански. Лекарите ще скулптурират върху Вас бюста, за който сте мечтали винаги. Заедно ще изберете размера и формата на силиконовите импланти, за да се чувствате секси, както никога досега. Уголемяването на размера на гърдите с импланти е топ желана процедура. Интервенцията се извършва под обща анестезия, продължава 1-1,30 часа, а пациентката остава в болницата само една нощ.

Условия:
Предложението на болница ВИТА е за уголемяване размера на гърдите с висококачествени немски импланти.
В него се включват всички дейности по консултирането и хоспитализирането на пациентката, в това число и:
•    индивидуална консултация с пластичен хирург;
•    висококачествени импланти;
•    консултация с анестезиолог/интернист;
•    предоперативни, клиникоморфологични + серологични кръвни изследвания;
•    операция;
•    еднодневен болничен престой;
•    повторна консултация с пластичния хирург 10 дни след интервенцията.
Операцията се извършва от пластичния хирург д-р Христо Христов в екип със специалисти по пластична хирургия на МБАЛ ВИТА.
Д-р Христо Христов е специалист по обща и пластично-възстановителна хирургия с повече от 10 години опит.

Допълнителна информация за Отделение по пластична, реконструктивна и естетична хирургия на МБАЛ Вита:
Пластичните хирурзи на Вита извършват всички актуални пластични и естетични интервенции: увеличаване и оформяне на гърди; липосукция, липофилинг и липоскулптура; подмладяване на лицето чрез фейслифтинг; повдигане на горен и долен клепач (блефаропластика); оперативно оформяне на коремна стена (абдоминопластика); отстраняване на гинекомастия; скулптуриране на устни чрез филъри и импланти; поставяне на ботулинов токсин;  реконструктивни операции след травми; заличаване на татуировки и белези; отстраняване на бенки и други туморни кожни образувания.

Допълнителна информация за Многопрофилна болница за активно лечение Вита:
В болница Вита работят доказани лекари от 30 специалности. Със своята площ от 9000 кв. метра площ, близост до планината и паркинг с 90 места, Вита База 2 отговаря на нарастващите нужди на пациентите от съвременно лечение. Стаите са обзаведени модерно и комфортно с ергономични подвижни легла.
МБАЛ Вита бе избрана за "Болница на годината" на Националните медицински награди за 2018 г.
Адрес: София, ул." Филип Кутев" №10. Тел: 02/ 45 22 000

Забележка:
При първичното посещение при д-р Христов пациентката трябва да уведоми на Регистратура, че планира да закупи пакета и да заплати 40 лв. преди консултацията. След консултацията и насрочване дата на операция, до 15 работни дни (или по-малко, ако операцията е записана по-рано), трябва да бъде заплатен остатъкът по пакета: 4999 лв.
Операцията трябва да бъде извършена до 31.03.2019 г!

Цената е валидна за уголемяване на бюст с немски висококачествени силиконови импланти. При нужда може да бъде извършена корекция на асиметрия или увисване, но срещу доплащане.

Обща цена: 6665 лв. - 1666 лв /- 25 %
Нова цена: 4999 лв.

Свързани материали:
Отделение Пластична, реконструктивна и естетична хирургия

Вита Хоспис
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

6113
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори