Информация

Нормалното раждане е силно емоционален момент в живота на жената. Обикновено то започва спонтанно, изненадващо и е придружено с много въпросителни, страхове и притеснения. Затова ние – специалистите на ВИТА, сме тук. В Родилното отделение се предлага денонощна грижа от висококвалифициран персонал, който ще бъде до Вас през цялото време и ще отговаря на всичките Ви въпроси.
 
След приема в Отделението, екипът ни ще Ви помогне с подготовката за раждане – вземане на кръв за изследвания, както и интимен тоалет. После ще Ви преведем в Предродилна зала, където ще бъдете обезболена и ще се включат вливания по венозен път.
 
Предлагаме Ви адекватно обезболяване, което ще Ви помогне да преминете през този период възможно най-леко. През цялото време лекар-специалист ще следи процеса и ще извършва прегледи периодично за проследяване прогреса на раждането. В момента, в който той прецени, ще бъдете преведена на родилното легло, където ще се случи самото раждане. След няколко ефективни напъна ще чуете и първия плач на Вашето дете.

 

Отделение в МБАЛ

Актуално

Виж всички