23.09.2014

„Вита Ин Витро Център” подарява една ин витро процедура и две автоинсеминации като част от националната благотворителна кампания „Любовта е действие” 2014

Националната кампания „Любовта е действие” се осъществява за втора поредна година съвместно от информационния портал Инвитро България и 10 ин витро клиники в страната. Целта на кампанията е да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури, инсеминации и други услуги. Като партньор в инициативата „Вита Ин Витро Център” ще дари 1 ин витро процедура и 2 автоинсеминации.

 

Всяка кандидат-двойка може да попълни декларация за кандидатстване, изтеглена от форума на „Вита Ин Витро Център” на www.invitrobg.com, и да я прикачи в съобщение до mcvita@invitrobg.com. За всяка процедура, за която се кандидатства, се попълва отделна декларация. Във форума също така можете да зададете въпрос или да споделите мнение за кампанията.

 

Вижте критериите за кандидатстване във „Вита Ин Витро Център” ТУК.

 

Срокът за подаване на документи изтича на 10 декември. След кратък период, необходим за обработка на подадените декларации, ще бъде обявена дата за провеждане на жребия. Това ще се случи в ефира на Нова ТВ в предаването "На кафе".

 

Победителят ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат изтеглени по три резерви за всеки център в случай, че печелившите двойки не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра, двойката се откаже от дарението или медицински причини не позволяват провеждането на съответната процедура.

 

В рамките на миналогодишното издание на инициативата над 80 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Ин Витро Център”. Двойките-победители бяха избрани на лотариен принцип в Шоуто на „Слави” през септември месец. В допълнение на безплатните процедури от „Вита Ин Витро Център”, фирма „MLD”, с която „Вита Ин Витро Център” работи съвместно, подари и медикаментите за стимулиране на избраната дама за ин витро процедура. С помощта на д-р Николай Попов и екипът от „Вита Ин Витро Център” именно тази дама вече може да се похвали с дъщеричка на 2 месеца.