Обща информация

Неврохирургията е медицинска специалност, която се занимава с диагностиката и лечението на заболяванията на нервната система чрез хирургични методи.

Неврохирургията лекува: тумори на главния и гръбначния мозък, черепно- мозъчни травми, абсцеси и болести на кръвоносните съдове на главния и гръбначния мозък, травми и хернии на гръбначния мозък, увреждания на междупрешленните дискове и на периферните нерви.

Отделението по неврохирургия във МБАЛ ВИТА е специализирано в оперативното лечение и възстановяване на гръбначно-мозъчни увреждания, резултат от предишни травми, тумори  или от заболявания на гръбнака.

Специализирани в гръбначната хирургия, специалистите на Вита извършват стабилизации в шиен, гръден и поясен отдели, стеноза на гръбначния канал, тумори на гръбначния стълб, спондилодисцит, болки във врата, гръба и в кръста.

Благодарение на иновативните оперативни техники, прилагани от невро-хирурзите на ВИТА, пациентите пролежават за кратко време в болницата в прекрасни условия и под грижите на чудесни специалисти и се възстановяват много бързо без рецидиви.
 

Специалисти

Цени

Гръбначни и гръбначно-мозъчни оперативни интервенции с голям обем и сложност
4 400.00 лв.
Гръбначни и гръбначно-мозъчни оперативни интервенции с среден обем и сложност
2 900.00 лв.
Оперативни процедури на периферни и черепно-мозъчни нерви
1 600.00 лв.
Операция на дискова херния
2 500.00 лв.
Страница 1 от

Контакти