21.08.2012

СТАРТИРА ВТОРИЯТ МОДУЛ НА КАМПАНИЯТА НА „ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР” - „СЛЪНЧИЦЕ И В ТВОЯ ДОМ”

Кампанията е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, като в края една от двойките-участници ще спечели безплатна ин витро процедура

През юни месец тази година „Вита Ин Витро Център” стартира кампания „Слънчице и в твоя дом” за двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България.

„Слънчице и в твоя дом” се състои в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява в два модула, като първият се проведе от 15 юни до 15 юли. Вторият модул на кампанията стартира на 10 септември и ще продължи до 10 октомври. Поради засиления интерес от страна на пациентите, консултациите този път ще се провеждат не 2 пъти, а 3 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център”. Те ще включват безплатен ултразвук и спермограма.Графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център” (http://www.invitro.vita.bg/), като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02 960 49 50 или 02 960 49 90.

Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки, които искат да имат дете. Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имат възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. Непосредствено след приключването на кампанията, специална комисия ще изтегли печелившата двойка.