02.06.2012

„ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР” СТАРТИРА КАМПАНИЯ „СЛЪНЧИЦЕ И В ТВОЯ ДОМ”

Кампанията е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, като в края една от двойките-участници ще спечели безплатна ин витро процедура

 

„Вита Ин Витро Център” стартира кампания „Слънчице и в твоя дом” за двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България.

 

„Слънчице и в твоя дом” ще се състои в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията ще се осъществи в два модула:

 

  • Модул 1: 15 юни – 15 юли
  • Модул 2: 1 септември – 30 септември

Консултациите ще се провеждат 2 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център”.

 

Графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център”, като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02/960 49 50 или 02/960 49 90.

 

Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки, които искат да имат дете.

 

Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имат възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. Непосредствено след приключването на кампанията, специална комисия ще изтегли печелившата двойка.