Съобщение
09.09.2019

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ при дерматолозите на ВИТА като част от Национална кампания за борба с акнето

От 8 до 12 октомври над 300 дерматолози от 38 града в страната ще преглеждат безплатно пациенти с акне в рамките на образователната кампания #Заедно сме в борбата срещу акнето.

Кампанията е социална и цели да привлече общественото внимание към това кожно заболяване, което засяга до 90% от тийнейджърите и 50% от младите хоранад 25 годишна възраст. Задачата, която си поставят организаторите е да помогнат на младежите и техните родители с достоверна информация и съвети, както и да популяризират ключовата роля на дерматолога в лечението на акне. Основни послания на кампанията са превенцията, ранното лечение, нуждата да се търси помощ от специалист-дерматолог и че акнето е лечимо кожно заболяване.


Д-р Гергана Манолова, д-р Надя Тошева и д-р Ангел Митев от ВИТА се включват в националната образователна кампания на BIODERMA.

Дерматолозите на ДКЦ "Вита" ще извършват безплатни прегледи при акнеична кожа.

За запазване на час за БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ПРИ АКНЕ, моля, звънете на телефоните на Диагностично-консултативен център "Вита"База 1 и База 2:  
02/ 45 22 000, 02 960 49 50, и 20 960 49 51.

Kампанията се осъществява с подкрепата на Българското Дерматологично Дружество, Българското сдружение на частно практикуващите дерматолози, Асоциация Родители и Асоциация на студентите медици в България

Полезна информация за правилните грижите за акнеичната кожа, както и всичко за кампанията #ЗаедноСме в борбата срещу акнето можете да намерите в този линк: