Съобщение
17.09.2023

Фотоконкурс „Слънцата на ВИТА“ 2024 за Вашите слънчица

Наближава краят на календарната година и нямаме търпение да получим снимките на Вашите пораснали бебета и деца, родени в Болница ВИТА!

Това е любимата ни традиция, при това една от най-дългогодишните, да подготвяме календарите за следващата година и така да споделим радостните мигове, които преживяват семействата.

Във фотоконкурса, наречен „Слънцата на ВИТА“, могат да участват всички деца, родени в Болница ВИТА. За да се включите е необходимо да ни изпратите снимки от домашна или професионална фотосесия на Вашето слънчице с добра резолюция и качество за печат. Ще изберем 12 снимки на бебета на възраст до 1 година и 12 снимки на деца, ненавършили 5 години, които да изгреят на нашите календари.

Очакваме с нетърпение да ни пишете на e-mail: bebe@vita.bg до 31.10.2023 г.

Избраните снимки ще бъдат обявени на 06.11.2023 г. на сайта vita.bg, както и с постове в профилите на Болница ВИТА в социалните мрежи.

Семействата ще получат подаръци от Болница ВИТА и спонсори, както и по 5 броя от календара. Ще бъдат дадени и две големи награди на малчуганите, които ще красят кориците на двата календара: Бебе на ВИТА 2024 и Дете на ВИТА 2024: златна карта за 10 % отстъпка при прегледи в ДКЦ ВИТА за срок от една година.

Всички снимки, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани в специален албум със Слънцата на ВИТА във Facebook станицата на болницата.

Изискванията за участие са следните:

1. Да сте направили сами снимките или да потвърдите писмено, че имате право да ги предоставите за печат (ако са направени от Ваш близък или по време на професионална фотосесия);
Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана декларация (ще Ви я изпратим по мейл след като получим снимките);
3. Необходима резолюция: 300 dpi и размер между 3 и 4 MB;
4. Задължително е в имейла, който ни изпращате, да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка.


Ако имате въпроси, може да ни пишете във Facebook страницата на Болница ВИТА или да се обадите на тел: 02 960 49 84.