Съобщение
Слънчево бебе 2023 - Болница ВИТА
13.10.2022

Започва традиционният Фотоконкурс ВИТА "Слънчево бебе 2023"!


Най-старият любителски Фотоконкурс за снимки на бебета и деца, наречен ВИТА „Слънчево бебе“, традиционно стартира в края на годината.

В него могат да вземат участие всички родители със снимки на своите деца, родени в Болница ВИТА. От изпратенитe снимки екипът на болницата ще подбере най-усмихнатите и слънчеви деца на ВИТА. С класираните фотоси  ще бъдат изработени два луксозни календара за 2023 година. Единият – с дванадесет снимки на бебета на възраст до 1 година, а другият – с дванадесет фотографии на деца от 1 до 5 години.

Снимките за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe@vita.bg до 17.11.2022 г.

Всяко от избраните деца ще получи голям плик с награди, по 5 броя от календара, а големите победители - Бебе на ВИТА 2023 и Дете на ВИТА 2023, избрани за кориците на двата календара, ще получат и бонус - Златна карта, осигуряваща 10 % отстъпка при прегледи в ДКЦ ВИТА за срок от една година.

     Изискванията за участие са следните:
1)    Снимките трябва да бъдат авторски – направени от Вас или от Ваш близък, но не и на специална сесия при професионален фотограф;
2)    Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете оттук);
3)    Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 MB;
4)    Задължително е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка.


Ако имате въпроси, може да ни пишете във Facebook страницата на Болница ВИТА или да се обадите на тел: 02 960 49 84