Съобщение
18.10.2018

Започва Конкурс „ВИТА Слънчевобебе“ 2019

„Все повече родилки избират да се доверят на болница „Вита“ , защото ние повече от двадесет години ежедневно се грижим за многобройните новородени и за техните майки. Фотоконкурсът „ВИТА Слънчево бебе“ отдавна е станал традиция за нас“,  коментира д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ „Вита“.

В ежегодния фотоконкурс  могат да участват всички деца на възраст до три години, които са родени в болница „Вита“. Снимките за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe-na-godinata@vita.bg до 19.11.2018 г.

 Екипът на МБАЛ „Вита“ ще избере дванадесетте най-усмихнати и слънчеви бебета измежду всички кандидати. Със снимките ще бъде изработен специален календар за 2019 година. Всяко от дванадесетте избрани деча ще получи награда:
 
•    Подаръчен комплект за бебето от Mustela
•    Ваучер за покупка на стойност 30 лв от био-магазин за деца Morkov.Bg
•    Календар „ВИТА Слънчево бебе“ 2019 г.
 
 А големият победител - Бебето на годината, избрано за корицата на календара, ще получи бонус - Златна карта, осигуряваща 10 % отстъпка при прегледи в ДКЦ „Вита“ за срок от две години.

Изискванията за участие са следните:
1)    Снимките трябва да бъдат авторски. Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете от тук)
2)    Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 mb.
3)    Нужно е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон.

Ако имате въпроси, може да ни пишете във фб страничката на Вита или да се обадите на тел: 02 960 49 84 (Нели Лозанова - PR и реклама).