25.09.2014

28 ОКТОМВРИ – НОВА ДАТА ЗА ПРЕГЛЕДИ ПРИ Д-Р ПАПАДОПУЛОС ВЪВ „ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР”

„Вита Ин Витро Център” организира нова дата за прегледи при д-р Пападопулос на 28 октомври (вторник), от 11:00 до 16:00 ч. Всички желаещи да се срещнат с него могат да си запишат час за консултация на 02/960 49 50 или 960 49 51.

 

Прегледите се осъществяват като част от партньорството на Центъра с клиниката на д-р Пападопулос в Атина – Genetyllis. 

 

За д-р Стелиос Пападопулос:

Д-р Стелиос Пападопулос е консултант-гинеколог и към момента работи като ръководител на Ин Витро Център Genetyllis в Атина.

 

Д-р Пападопулос е акушер-гинеколог с диплома по „Семейно планиране и грижа за репродуктивното здраве” от Royal College of Obstetricians and Gynaecologists. Той е специализирал в Отделението по репродуктивна медицина в Liverpool Womens Hospital – най-голямото Ин Витро отделение в Националната здравна система на Великобритания с над 1300 цикъла. Там той е специализирал управление на безплодието и съвременните репродуктивни техники, като същевременно е изготвил изследователски проект на тема „Овариален хиперстимулационен синдром”.

 

Д-р Стелиос Пападопулос е работил още в St Mary’s Hospital, Trafford General Hospital и Manchester Royal Infirmary в Манчестър, University Hospital Aintree в Ливърпул, Southmead Hospital в Бристъл, Wishaw General Hospital в Гласгоу и няколко болници в Атина.

 

тел: 0893 703 135

e-mail: doctor@invitroclinic.bg

http://www.invitroclinic.bg/