07.03.2022

Д-р Бенкова - пластичен хирург във ВИТА, ще извършва БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИна пациенти с последици от изгаряния и травми, както и за профилактика и корекция на белези!

МБАЛ ВИТА продължава своята Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото заболявания. Профилактичната програма на ВИТА включва ежемесечни безплатни прегледи, по време на които достъп до нашите висококвалифицирани специалисти може да има всеки гражданин.

Идеята на д-р Тихомир Савчев - собственик и Управител на ВИТА, е „чрез тази програма все повече български граждани да могат да се възползват от частното здравеопазване, както и нашите здравни услуги да бъдат издигнати до нивото на световните стандарти“.

На разположение на всички пациенти БЕЗПЛАТНО през МАРТ 2022 година ще бъде един от водещите ни специалисти  -  д-р Бенкова от Отделението  по Пластична, Реконструктивна и Естетична хирургия на МБАЛ ВИТА, с прегледи и консултации за всички, които се борят с последици от изгаряния и травми, както и с белези от различен произход.

Прегледите ще се проведат от 14 март до 31 март 2022 година по следния ГРАФИК:

Всеки понеделник, сряда и петък от 9 до 12 часа.

Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително чрез superdoc.bg или на телефоните на Регистратура: ВИТА База 2 - ул. „Филип Кутев“ №10, (02) 45 22 000.

От пациентите не се изискват направления от личните им лекари за посещения при нашите специалисти.

Болница ВИТА разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, както и с едни от най-добрите специалисти в тази област.

Всичко това Ви осигурява най-доброто и безопасно лечение при всяка манипулация и медицинска интервенция.

Очакваме Ви!