Информация

Завършва медицина през 2010 г. в Meдицински Университет- гр. София.

През април 2011 започва работa в CБАЛАГРМ "София, участва в конгреси на Българска Асоциация по Стерилитет и Репродуктивно Здраве (БАСРЗ) и European Society of Human Reproduction and Embriology (ESHRE).

През 2013г. печели конкурс и започва обучение като лекар специализант по Акушерство и Гинекология в МБАЛ Токуда Болница София с научен ръководител д-р Илия Карагьозов.

През периода юли 2017г. до януари 2018г. след приключване на специализацията работи като лекар ординатор в Отделение по Обща и Онкологична Гинекология, Тазова Хирургия и Акушерство в МБАЛ Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София.

През декември 2017 г. придобива специалност по Акушерство и Гинекология.

От февруари 2018г. е част от екипа на д-р Илия Карагьозов дм в МБАЛ Вита като лекар специалист в отделение по Оперативна Гинекология.


Професионалните интереси на Иван Крумов са в областта на доброкачествени и злокачествени заболявания в гинекологията, профилактика и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, минимално инвазивната хирургия в гинекологията.

Завършени курсове:
Обучителен курс по ултразвук в Акушерството и Гинекологията с международно участие ( 2014 г. и 2015 г.);
Office Hysteroscopy training workshop Theory Live Hysteroscopy Hansd- on training ( 2016 г. Faculty: prof. Sergio Haimovich, MD,PhD );
Принципи на колпоскопската диагностика и деструктивно лечение на гениталните преканцерози при жената (2019);
Диагностична и офис-хистероскопия (УМБАЛ Св. Марина- Плевен);
Оперативна хистероскопия- (УМБАЛ Св. Марина- Плевен);
Лапароскопска гинекологична хирургия - (УМБАЛ Св. Марина- Плевен)


Д-р Крумов е член на Български лекарски съюз (БЛС); Българско Дружество по Акушерство и Гинекология (БДАГ); Българска Асоциация по Онкогинекология (БАОГ); Българска Асоциация по Минимално Инвазивна Гинекологична Хирургия (БАМИГХ).

Участник в научни статии, публикации и участия в конгреси, съвместно с д-р Илия Крагьозов.

Кабинет в ДКЦ

Отделение в МБАЛ

Актуално

Виж всички