Информация

Д-р Наталия Ненкова завършва Медицински университет гр. Варна през 2008г. Наградена e със стипендиантска програма за специализация в Израел - болница Hadassah Ein Kerem гр. Йерусалим, където практикува до Септември 2009г. През 2018г. придобива специалност по Пластична хирургия.

Има близо 12-годишен стаж в лечението на изгаряния и в областта на реконструктивната хирургия. От 08.01.2010г. до 04.01.2022г. работи в Клиника по Термична травма, Пластично-възстановителна и естетична хирургия в МБАЛ-ВМА гр. Варна.

Участник е в множество национални и международни курсове и конгреси. Притежава сертификати за приложение на дермални филъри, мезотерапия, плазматерапия и мезо-конци. Член на БАПРЕХ, БЛС и ISAPS.

Награди:
Годишна Награда за 2008год. на Интернационалната Медицинска Асоциация „България“ и Почетно Консулство на Държавата Израел в България: Стипендия и Специализация по Реконструктивна Хирургия за академична 2009 год. в Университетска Болница „Хадаса“ Йерусалим – Израел
Отличие Сребърен Знак на Медицински Университет – Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“ за високи постижения в международна научна изява.

От октомври 2019г. има частна практика в МЦ „Майчин Дом“ Варна. От март 2022 г. е част от екипа специалисти на МБАЛ и ДКЦ Вита.

Отделение в МБАЛ

Кабинет в ДКЦ

Актуално

Виж всички